Samen de nieuwe wereld ontdekken

Over PopUpKerk

Geplaatst op 01 3 '17 door PopUp Kerk.

De PopUpKerk is een open social club waar we samen eten en drinken. Een experiment waar we grote en kleine levensbelangen bespreken. Een broedplaats waar aan ideeën, handen en voeten groeien.

De nieuwe wereld moet ontdekt. Rond PopUpTafels wordt er wekelijks eten gedeeld, worden er op de grote vragen gesteld en ideeën geopperd. En dan zitten er zomaar mensen op Lesbos, of met Benno L. aan tafel. Dan wordt er een ‘Fluisterhuis’ of een ‘Tower of Silence’ gebouwd. Dan bakt men brood, mengt men wijn en komt zomaar in verzet tegen beroerd politiek beleid. Het kan allemaal. En het gebeurt allemaal.

Laten we samen de nieuwe wereld ontdekken.

akkoord