Samen de nieuwe wereld ontdekken

Faq

Met wie zijn jullie verbonden?

Wij zijn een tijdlang verbonden geweest aan de Oosterparkkerk, en zijn nu volledig onafhankelijk.

Waarom zijn jullie een PopUpKerk begonnen?

Omdat we verlangen naar een andere wereld.

Ik wil graag een project starten en zoek daar vrijwilligers voor, hoe start ik dat?

Ga naar Projecten - scroll naar beneden en klik op Nieuw Project. Vul hier in wat je project inhoudt, in welk stadium het project zich bevindt en hoeveel mensen je nodig hebt. Vergeet je emailadres niet in te vullen!

Ik wil graag doneren, hoe kan ik dat doen?

Super! Stuur een berichtje naar info@popupkerk.nl en dan sturen we je de info toe.

Kan ik langskomen?

Zeker! Je bent van harte welkom! Klik op Info en dan op Contact. Je ziet daar waar we rond de tafel komen.

Wie betaalt jullie?

We betalen onszelf en halen middels een jaarlijkse crowdfunding geld op.

Hoe kan ik lid worden?

We werken niet echt met leden. Maar als je graag betrokken wilt zijn bij de PopUpKerk, stuur gerust een mailtje naar info@popupkerk.nl

akkoord